top of page

SFCCP - Annual Planning

Public·53 members

klaviatura ilə idarəetmə vacibdir

Əgər siçandan istifadə etmək istəmirəmsə, klaviatura ilə idarəetmə vacibdir. Məsələn, Esc düyməsi ilə bağlamaq, Enter ilə təsdiqləmək, oxlarla hərəkət etmək. Bəzi platformalarda bu qısa yollar o qədər rahatdır ki, iş sürəti iki dəfə artır. Sizcə, hansı saytlarda klaviatura naviqasiyası ən yaxşı qurulub? Öz təcrübənizi yazın - çox maraqlıdır.

9 Views

Gün ərzində yığılan yorğunluğu atmaq üçün axşamlar bir az tək qalmağı sevirəm. O vaxtlarda fikirlərimi toplayıram, ətrafdakı səslərdən uzaqlaşıram və öz dünyama dalıram. Bu sakit anlarda internetdə gəzmək mənə xüsusi həzz verir. Bu dəfə səfərim məni

ünvanına apardı. Orada gördüklərim məni təəccübləndirdi – səhifə o qədər məntiqli qurulmuşdu ki, istənilən istifadəçi heç bir çətinlik çəkmədən istədiyi məlumatı tapa bilər. Bölmələr arası keçidlər çox sürətli və hamar idi. Mən hətta bir neçə məqaləni oxudum, onlar çox maraqlı və faydalı idi. İnsan hiss edir ki, bu platformanın arxasında peşəkarlar dayanır. Mən sadəcə vaxtımı keyfiyyətli keçirmək istəyirdim və bu ünvan məni heyran etdi. İndi mən ora vaxtaşırı qayıdıram və hər dəfə xoş təəssüratlarla ayrılıram.

Edited

​​Call us:

573-760-0212

​Find us: 

1101 Weber Road, Farmington, MO, 63640

bottom of page